Dodge RAM

RAM 1500 Rev - Mer informasjon kommer..

Sjekk ut nye Dodge Ram 1500

5.7 Liter HEMI V8

Den anerkjente 5,7l HEMI V8-motoren til RAM er bedre og sterkere enn noen gang. Den tilbyr den legendariske kraften og egenskapene du forventer av HEMI-navnet. 401 hk og imponerende 556 nm dreiemoment, noe som er mer enn nok til å trekke de tyngste tilhengerne.

Girkasse

I RAM 1500 sitter det en 8-trinns automatgirkasse. Den gir raskere lavhastighetsakselrasjon, som skaper en helt egen kjørekomfort på dine kjøreturer. Det er svært lite merkbare opp- og nedgiringer i disse girkassene.

3500 kg på kroken

Dodge RAM 1500 har en drakraft på max 3500kg. Med hjelp av fire-corners luftfjæring med automatisk lastbalansering, har det aldri vært enklere å dra alt på en henger.

Luftfjæring

Dodge RAM 1500 har en aktiv luftfjæring både foran og bak, som automatisk justerer bilens høyde ved ulike kjøreforhold. Bilen har fem forskjellige nivåer med heving, som lett stilles inn i bilen. Dette er utrolig praktisk å ha her i Norge, hvor kjøreforholdene kan være utrolig varierende.

4x4 Firehjulstrekk

RAM 1500 har et avansert og teknologisk firehjulsdriftssystem, som hjelper deg med de tøffeste kjøreforholdene. Inne i cockpiten har man mulighet til å stille inn dette systemet i fire forskjellige moduser:
• 2WD (Tohjulsdrift for alle typer underlag)  
• 4WD Auto (Firehjulsdrift for alle typer underlag)  
• 4High (Firehjulsdrift for offroad, vått, glatte og jordveier)  
• 4Low (Firehjulsdrift for offroad, vått, glatte og jordveier)

Interiør

Det som skiller seg mest ut i interiøret på RAM 1500, er den 12-tommers berøringsskjermen. Denne skjermen kan tilpasses etter eget behov. Muligheten for delt skjerm gjør at du kan gjøre to ting samtidig, eller du kan for eksempel ha fullskjermnavigasjon og vising av musikk. På siden av skjermen er det knapper for å styre klimaanlegget inne i bilen.  

Digitalt speedometer

Nyt å se på det lett tilgjengelig 7-tommers digitale speedometeret. Det er fullt av farger og 3D-grafikk som viser kjøreinformasjon, statistikk og hastighet.  

Aktiv lydisolering

RAM har montert aktive max-moduler som fungerer i harmoni med det aktive lydisolasjonssystemet, og som bidrar til å redusere støy i kupeen til maksimalt 57,6 db.

Alltid oppdatert

Hold deg alltid fulladet og oppdatert. Med et lite mediesenter under 12-tommersskjermen, er det lett tilgjengelig to USB- og to USB-C-utakk.

Harman/Kardon Premium Lyd

Få lyd som holder deg underholdt i bilen – 2022 RAM 1500 er en luksuriøs pickup med et 900 watt, 19 høyttalere Harman/Kardon Premium Lydanlegg. Dette er eksepsjonelt designet for å ha en god lyd mens du er på farten.  

Eksteriør

RAM 1500 sitt eksteriør har et optimalisert og teknisk aerodynamisk design, som starter under bilen og ender bakpå planet. Med flere aktive aerodynamiske funksjoner som et forhøyet panser, spoiler bakpå taket og mye mer, er dette en bil som ligger komfortabelt i sterk luftmotstand.

Aktiv skjerm

Når du nærmer deg 50km/h aktiveres det en skjerm under bilen, som automatisk senkes ned 6,4 cm for å redusere luftmotstanden.

Baklukeassistent

Bakluka på RAM 1500 har en demperfunksjon som sørger for en rolig og jevn åpning. Du kan også enkelt og praktisk åpne bakluka ved hjelp av et knappetrykk på bilnøkkelen.

RamBox

RamBox Cargo Management System tilbyr deg to låsbare lagringskasser på hver sin side av planet, med LED-belysning og 115V stikkontakt. Dette er det perfekte stedet for å oppbevare verktøy, utstyr og til og med kalde drikker. Man kan fylle disse boksene med is, og bruke dette som en kjøler på farten. RamBoxene er både låsbare og drenerbare.

Alltid enkel tilgjengelighet

De elektriske stigtrinnene gjør at din RAM 1500 alltid er lett tilgjengelig å komme seg inn og ut av, både for små og store. Multifunksjons bakluke og RamBoxer gjør det også svært enkelt og trygt å få tilgang på det du laster ombord.  

Sikkerhet

Avansert teknologi gir RAM 1500 et imponerende nivå av sikkerhet og trygghet. Med sensorer, kamera og et sofistikert sikkerhetssystem, vil bilen holde deg som sjåfør oppdatert og i kontroll.   RAM 1500 er en smartere bil å dra henger med.  Blindsoneovervåkning, kameraer, tilhengerdeteksjon og lane keep assist sørger for at du ligger sikkert på veien. I tillegg registrer den automatisk lengden på tilhengeren, noe andre pickuper krever at du gjør manuelt.  

Ha øyne 360 grader

Det nye 360-surroundkameraet til RAM, gir deg et helt og komplett bilde av bilens omgivelser, og hva som foregår rundt bilen. Dette gjør det enklere for deg ved for eksempel parkering og av-/tilkobling av tilhengere.   RAM 1500 er en pickup designet og bygd topp-til-tå for sikkerhet og beskyttelse. Enten du har med deg barna eller drar veldig tunge tilhengere med dyrbar last, kan du kjøre med selvtillit.  

Cruise trygt

RAMs nye Adaptive Cruise Control med Stop & Go registrerer, bremser og tilpasser avstanden til alle kjøretøy foran. Dersom du trenger ekstra bremsevirkning, hjelper «Forward Collision Warning» og «Advanced Brake Assist» deg med å holde trygg avstand til trafikken foran!

Garanti

Alle Dodge og RAM som selges nye hos Prestmarken Bil, selges med fabrikkgaranti 5år/150.000km. Vi har et godkjent og sertifisert Dodge RAM- verksted, som kan ta alt av garantijobber og ettermonteringer. Vi ønsker å være et trygt sted, der du kan oppfylle din amerikanske drøm, og bli en Dodge/RAM-eier!  

Sterkeste og tryggeste noensinne

98% av stålet som brukes til å lage rammen til RAM 1500 består av høyfast stål.  

Avansert airbagteknikk

De seks vanlige kollisjonsputeplasseringene byr på rikelig sikkerhet, mens ny adaptiv ventilasjonsteknologi i kollisjonsputene for fører- og passasjersetet beskytter alle passasjerer med størst mulig sikkerhet.  

Kontakt oss

Vi tar imot henvendelser fortløpende og kommer tilbake til deg snarest mulig.

post@prestmarkenbil.no
32 13 19 19
Furuhallveien 23,
3512 Hønefoss
Takk! Vi kommer tilbake til deg så fort som mulig.
Noe gikk galt.. vennligst prøv igjen senere.